JURA určuje nové standardy z hlediska velmi jednoduchého ovládání

JURA určuje nové standardy z hlediska velmi jednoduchého ovládání

Modely řady E je ideální pro všechny, kteří svoji oblíbenou kávu mají rádi rychle připravenou. Tlačítka pro espresso, kávu, cappuccino a mléčnou pěnu jsou všechna umístěna na přední straně přístroje kvůli maximálnímu pohodlí. Dokonce dokáže připravit dvě espressa nebo kávy současně. Díky modernímu barevnému TFT displeji je ovládání přístroje dobře srozumitelné.


Espresso nejčistší kvality

Espresso nejčistší kvality

Společnost JURA zdokonalila celý proces přípravy ristretta a espressa. Proto kávovar Z6 umí připravit kávu ve stejné kvalitě jako nejlepší kavárny. Impulzní extrakční proces (P.E.P.®) dává plně vyniknout všem složkám aroma.
Výsledek: možná nejlepší espresso všech dob, připravené pouhým stiskem tlačítka.


Technológia jemnej mliečnej peny

Technológia jemnej mliečnej peny

Kávové špeciality ako cappuccino, latte macchiato a spol. sú zdokonaľované mliekom alebo mliečnou penou. Inovatívne trysky na mliečnu penu od spoločnosti JURA pripravujú nadýchanú jemnú mliečnu penu s dlhotrvajúcou konzistenciou vďaka revolučnej technológii jemnej peny alebo jednoducho zahrievajú mlieko na požadovanú teplotu.


Mlýnek Aroma+ nyní dvakrát rychlejší pro zachování plného aroma

Mlýnek Aroma+ nyní dvakrát rychlejší pro zachování plného aroma

Zdokonalením řezného úhlu uvnitř mlecího kuželu se inženýrům JURA podařilo výrazně zvýšit účinnost. Díky tomu lze dosáhnout dokonalého, přirozeně plného aroma za poloviční dobu mletí. Milovníci kávy si tak nyní mohou dopřát ryzí potěšení z kávy, jejíž příprava je kratší a méně hlučná.


Nejjemnější pěna

Nejjemnější pěna

Výšku výpusti latte macchiata a cappuccina a výpusti kávy lze plynule nastavovat. Můžete tak kdykoli připravit dokonalou specialitu do malého šálku na espresso i do sklenice na latte macchiato vysoké až 153 mm. Integrovaná technologie jemné pěny od společnosti JURA umožňuje přípravu jemné, nadýchané mléčné pěny výjimečné kvality.


TFT displej s rotačním ovladačem

TFT displej s rotačním ovladačem

Technologie TFT značky JURA si našla cestu také do kompaktní třídy. Otočte jednoduše rotačním ovladačem a na moderním 2,8" displeji se objeví seznam kávových specialit. Stačí stisknout tlačítko a můžete si vychutnávat kávu, o jaké se Vám ani nesnilo. Na úvodní obrazovce lze samostatně naprogramovat čtyři produkty a přidělit jim jakýkoli název.


Ideální recept pro široké spektrum trendových specialit

Ideální recept pro široké spektrum trendových specialit

Pokud jde o vzrušující nápoje, jediným omezením je vaše fantazie! Můžete si vymyslet vlastní recepty nebo se inspirovat z časopisů, televizních programů nebo receptářů. Od latte macchiata a horké nebo studené čokolády k populárním specialitám jako je frappé a chai latte, vám JURA automatický šlehač na mléko pomůže kdykoliv dosáhnout dokonalého výsledku.


Mlýnek Aroma+ nyní dvakrát rychlejší

Mlýnek Aroma+ nyní dvakrát rychlejší

Zdokonalením řezného úhlu uvnitř mlecího kuželu se inženýrům JURA podařilo výrazně zvýšit účinnost. Díky tomu lze dosáhnout dokonalého, přirozeně plného aroma za poloviční dobu mletí. Milovníci kávy si tak nyní mohou dopřát ryzí potěšení z kávy, jejíž příprava je kratší a méně hlučná. Výsypku na mletou kávu lze používat na více druhů kávy, například na směs bez kofeinu.


Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Na zaistenie optimálneho namletia u každej špeciality vyvinuli inžinieri zo spoločnosti JURA mlynček Product Recognising Grinder (P.R.G.). Tento presný mlynček disponuje elektrickým riadením, a dokáže sa tak individuálne nastaviť na vopred určený stupeň mletia počas zlomku sekundy - oveľa rýchlejšie, než by to umožňovalo ručné mletie. Spektrum nastavenia siaha od veľmi jemného stupňa mletia pre krátke klasické nápoje až po veľmi hrubý stupeň pre predĺžené špeciality.


Inteligentný vodný systém - (I.W.S.)

Inteligentný vodný systém - (I.W.S.)

Káva je z 98% tvorená vodou. Čerstvá studená voda je preto nevyhnutná na dosiahnutie dokonalých výsledkov kávy. Vápenec obsiahnutý vo vode sa usadzuje pri zahriatí vody. JURA pre tento prípad poskytuje inteligentné riešenie v podobe filtračnej patróny CLARIS:

  • Chráni prístroj pred vápenatými usadeninami a predlžuje jeho životnosť.
  • Prístroj sa nemusí odvápňovať.
  • Je zaistená konštantne vysoká kvalita vody a tým aj kávy.
  • Intelligent Water System (I.W.S.) automaticky rozpozná vsadenie filtra.

Pulzný extrakčný proces (P.E.P.®)

Pulzný extrakčný proces (P.E.P.®)

Ideálna doba extrakcie je rozhodujúcim faktorom pre dosiahnutie optimálneho výsledku: Doba kontaktu medzi vodou a mletou kávou je práve taká dlhá, aby došlo k uvoľneniu aromatických látok z mletej kávy, ale dostatočne krátka na to, aby neboli uvoľnené horké látky ani kyselina trieslová.

Okrem štandardného extrakčného procesu preto JURA vyvinula pulzný extrakčný proces (P.E.P.®) pre krátke špeciality, ako je ristretto alebo espresso, a funkciu One-Touch Lungo pre dlhé špeciality. Na prípravu špecialít Cold Brew podľa metódy prípravy espressa sa používa tzv. Cold Extraction Process.