Můžete ho použít k přípravě výborného latte macchiata, cappuccina nebo horkého mléka a mléčné pěny pro horkou čokoládu - pokaždé s perfektním výsledkem.
V první fázi je mléko našleháno na standard profesionálních baristů. Revoluční technologie jemné pěny vytváří jemně texturovanou mléčnou pěnu s dlouho trvající konzistencí, která z každého sousta vytvoří potěšení pro chuťové buňky a jazyk.
Ve druhé fázi se mléko nasaje dovnitř a poté se zahřívá.
V kombinaci s kávou vynikající kvality tato technologie zcela mění kávovou zkušenost. Je to rozdíl, který můžete nejen vidět, ale i ochutnat.
Pro efektivní čištění a optimální hygienu je nyní profesionální napěňovač mléka vybaven vyměnitelnou mléčnou výpustí. V zájmu hygieny doporučujeme vyměnitelnou výpust pravidelně měnit (cca každé 2 měsíce).
Kompatibilní s:
Revoluční technologie jemné pěny
10. 11. 2017
Revoluční technologie jemné pěny, jemně texturovaná mléčná pěna s dlouhotrvající konzistencí.
10. 11. 2017
Jednoduchý a elegantní design.
10. 11. 2017
Nyní s vyměnitelnou mléčnou tryskou pro efektivní čištění a optimální hygienu.